LIVRARE SI RETUR

1. GENERAL

Teraplus.ro livreaza in orice localitate din Romania prin intermediul firmelor de curierat Dynamic Parcel Distribution si Fan Courier.

Taxele si modalitatile de livrare difera in functie de valoarea comenzii cat si orasul de destinatie al comenzii. Detalii cu privire la acestea va rugam sa parcurgeti informatiile publicate mai jos.

2. LIVRARE NATIONALA

Pentru comenzile de peste 250 de lei, transportul este gratuit.

Tarife de  livrare DPD Romania.

 • 17,5 lei (TVA inclus) pentru orice destinatie din Romania;
 • Tariful este unic si nu exista costuri pentru kilometri suplimentari;

Tarife de  livrare standard Fan Courier:

 • 20 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
 • 42 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.
 • Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si va fi actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1.6 lei/fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termenul de livrare este de aproximativ  24 – 48 ore.
In zilele de Sambata si Duminica nu se fac livrari.

2. Returnarea produselor

Conform O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatii Evya San S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica aceasta decizie si a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, de la data primirii produsului/produselor. Societatea Evya San S.R.L. are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractilui de catre cumparator, contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

Prin urmare, consumatorul are dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor, sa notifice in scris societatea Evya San S.R.L. printr-un e-mail transmis la adresa de e-mail info@teraplus.ro, decizia de a renunta la produs/produsele comandate. Pentru a va usura returnarea produsului/produselor puteti completa formularul de retur de pe site.

De la data instiintarii noastre, aveti obligatia ca in maxim 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei de renuntare la produs/produse, sa returnati produsele la urmatoarea adresa: judet Brasov, oras Brasov, str. Zizin, 106.

Pentru returul integral, in cazul in care clientul returneaza toata comanda, Societatea Evya San S.R.L. va returna costul produselor returnate si a taxei de expeditie, in maxim 7 zile calendaristice de la data receptionarii acestor produse de la client.

Pentru returul partial, in cazul in care clientul returneaza partial si pastreaza unul sau mai multe produse, Societatea Evya San S.R.L. va returna costul produsului/produselor returnate  fara sa returneze si taxa de transport pentru expeditie, in maxim 7 zile calendaristice de la data receptionarii acestor produse de la client.Costul generat de trimiterea returului catre furnizor va fi suportat de cumparator.

Costul produsului/produselor returnate va fi virat in contul bancar desemnat de client, de aceea va rugam ca in cazul in care nu folositi formularul de retur de pe site si ne transmiteti decizia de returnare a produselor pe e-mail, sa completati e-mailul cu urmatoarele date: Numarul de factura la care se doreste returnarea, produsele pe care doriti sa le returnati si numarul de cont bancar in care doriti sa se vireze contravaloarea produselor returnate.

3. Conditii ce nu fac obiectul returului

Un produs nu poate fi returnat in urmatoarele situatii:

 • In cazul in care prezinta semne vizibile de utilizare: este desigilat si/sau folosit. 
 • Eticheta ambalajului este deteriorata sau lipseste.
 • Nu se afla in ambalajul in care a fost achizitionat sau ambalajul este deteriorat. 
 • Nu face parte din categoria produselor returnabile.

Produse care nu fac obiectul returului.

In conformitate cu legea in vigoare, societatea Evya San S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi:

 • Suplimente alimentare: suplimentele, precum si produsele bio si naturiste (tincturi, extracte,ceaiuri, remedii naturiste, produse apicole, alimente pentru diabetici etc.) nu pot fi returnate.
 • Produse alimentare pentru copii si adulti: produsele alimentare: formulele de lapte, cereale, piureuri, seminte, fainuri, miere etc nu pot fi returnate.
 • Sport si nutritie: produsele si suplimentele (proteine, batoane energizante, vitamine etc.) nu pot fi returnate.
4. Nota

Va rugam sa ambalati cu grija produsele returnate. Societatea Evya San S.R.L.  nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.