MODALITATI DE PLATA

1. PLATA PRIN SISTEM RAMBURS / PLATA LA DESTINAȚIE – RAMBURS / CASH

Livrarea produselor achizitionate de pe www.teraplus.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat Dynamic Parcel Distribution sau Fan Courier, doar pe teritoriul Romaniei. 

Pentru comenzile de peste 250 de lei, transportul este gratuit.

Tarife de  livrare standard DPD(Dynamic Parcel Distribution):

  • 17.5 lei (TVA inclus) catre orice localitate din Romania.

Tarife de  livrare standard Fan Courier:

  • 20 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
  • 42 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.
  • Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si va fi actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1.6 lei/fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termenul de livrare este de aproximativ  24 – 48 ore.

2. ORDIN DE PLATA / TRASFER BANCAR

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de teraplus.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari sau prin confirmarea automata primita din partea sistemului de platii teraplus.ro. Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Puteti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).

•    Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul metionat mai jos.
•    Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei / facturii fiscale emise.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de teraplus.ro:

S.C. EVYA SAN S.R.L.
Sediu Social: Str. Harmanului Nr. 49Z, Birou 8, Brasov, Judetul Brasov
Punct de lucru: Str. Zizinului, 106A, Brasov, Judetul Brasov
Reg. Com.: J8/3377/2019
CIF: 41884605

Banca: ING Brasov
IBAN: RO36 INGB 0000 9999 0969 2309

3. PLATA ONLINE CU CARDUL / CREDIT CARD / DEBIT CARD /
  • Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (şi cardurile obişnuite de salarii).
    Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, https://secure.mobilpay.ro/, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Teraplus.ro  sau oricaror altor persoane neautorizate. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru https://netopia-payments.com/.