Termeni si conditii de utilizare

1. Comerciantul

S.C. EVYA SAN S.R.L  (denumita in continuare “Teraplus.ro”, “site” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Brasov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J8/3377/12.11.2019, cod fiscal 41884605, telefon (+40) 722 350 783,  email info@teraplus.ro.

Site – prin Site se va intelege domeniul www.teraplus.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

S.C. EVYA SAN S.R.L  are sediul in Str. Harmanului, Nr.49Z Birou, Brasov si functioneaza la punctul de lucru deschis in Str. Zizinului, Nr. 106A, Brasov, Judetul Brasov, Romania.

 • Email: Info@teraplus.ro.
 • Tel: (+40) 738 491 815
 • Registrul Comertului J8/3377/12.11.2019,
 • CUI: 41884605
 • IBAN: RO36 INGB 0000 9999 0969 2309 | ING Bank Brasov
2. DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.teraplus.ro.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul  www.teraplus.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre S.C. EVYA SAN S.R.L(electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. EVYA SAN S.R.L si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre S.C. EVYA SAN S.R.L prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de S.C. EVYA SAN S.R.L intr-o anumita perioada.

Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre S.C. EVYA SAN S.R.L si client, prin care acesta transmite Societatii S.C. EVYA SAN S.R.L intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.teraplus.ro.

Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.teraplus.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Date cu caracter personal – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi.

Newsletter / Alerte – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.teraplus.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea www.teraplus.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre www.teraplus.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre www.teraplus.ro , indiferent de modalitatea de livrare;

3. ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate.

S.C. EVYA SAN S.R.L  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, S.C. EVYA SAN S.R.L  va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

4. CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. EVYA SAN S.R.L, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.teraplus.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de S.C. EVYA SAN S.R.L ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C. EVYA SAN S.R.L isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

S.C. EVYA SAN S.R.L isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, S.C. EVYA SAN S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C. EVYA SAN S.R.L la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, S.C. EVYA SAN S.R.L isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

5.  DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.teraplus.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.teraplus.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.teraplus.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.teraplus.ro si/sau al angajatului www.teraplus.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: info@teraplus.ro

6. ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.teraplus.ro, sunteti obligat sa:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. EVYA SAN S.R.L are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

S.C. EVYA SAN S.R.L poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

7. DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, S.C. EVYA SAN S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.
Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

S.C. EVYA SAN S.R.L nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, S.C. EVYA SAN S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

S.C. EVYA SAN S.R.L nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

S.C. EVYA SAN S.R.L nu este responsabila pentru urmatoarele:

 • greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.
 • pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
 • pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.
8. MODALITATI DE PLATA

1. PLATA PRIN SISTEM RAMBURS / PLATA LA DESTINAȚIE – RAMBURS / CASH

Livrarea produselor achizitionate de pe www.teraplus.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat, doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru comenzile de peste 250 de lei, transportul este gratuit.

Tarife de  livrare DPD Romania.

 • 17,5 lei (TVA inclus) pentru orice destinatie din Romania;
 • Tariful este unic si nu exista costuri pentru kilometri suplimentari;

Tarife de  livrare standard Fan Courier:

 • 20 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
 • 42 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.
 • Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si va fi actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1.6 lei/fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Termenul de livrare este de aproximativ  24 – 48 ore.

2. ORDIN DE PLATA / TRANSFER BANCAR

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de teraplus.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari sau prin confirmarea automata primita din partea sistemului de platii teraplus.ro. Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Puteti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).

•    Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul metionat mai jos.
•    Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei / facturii fiscale emise.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata. Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de teraplus.ro:

S.C. EVYA SAN S.R.L.
Sediu Social: Str. Harmanului Nr. 49Z, Birou 8, Brasov, Judetul Brasov
Punct de lucru: Str. Zizinului, 106A, Brasov, Judetul Brasov
Reg. Com.: J8/3377/2019
CIF: 41884605

Banca: ING Brasov
IBAN: RO36 INGB 0000 9999 0969 2309

3. PLATA ONLINE CU CARDUL / CREDIT CARD / DEBIT CARD /

Serviciu va fi disponibil in curand.

 • Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (şi cardurile obişnuite de salarii).
  Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. Euplatesc.ro funcţionează pe sistemul autorizare/încasare. În momentul în care aţi făcut o precomandă, banii vor fi doar blocaţi în contul dumneavoastră, iar atunci când se poate face dovada primirii precomenzii de către pacient, banii vor fi transferaţi din contul cardului dumneavoastră în contul nostru. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată în maxim 30 zile, conform legilor în vigoare. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru Euplatesc.ro. Nota informativa !

  „Phishing-ul” reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului de card). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu originalul, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificati următoarele:

  • Adresa de activare a cardului să fie: http://www.activare3dsecure.ro/
  • Bara de stare din partea de jos a navigatorului să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care arată că pagina este securizată).
  • Navigatorul nu trebuie să dea nicio eroare de securitate!

  Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie exact cea de mai sus.
  Click-aţi pe lăcăţel. Verificaţi ca pe certificatul de securitate să scrie:
  Issued to: www.activare3dsecure.ro

9. LIVRARE & RETUR PRODUSE

Pentru comenzile de peste 250 de lei, transportul este gratuit.

Tarife de  livrare DPD Romania.

 • 17,5 lei (TVA inclus) pentru orice destinatie din Romania;
 • Tariful este unic si nu exista costuri pentru kilometri suplimentari;

Tarife de  livrare standard Fan Courier:

 • 20 lei (TVA inclus) pentru una din localitatile in care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localitati);
 • 42 lei (TVA inclus) pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire. Tariful nu depinde de numarul kilometrilor suplimentari.
 • Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si va fi actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1.6 lei/fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

Tariful de transport este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda.

Termenul de livrare este de aproximativ  24 – 48 ore.
In zilele de Sambata si Duminica nu se fac livrari.

Conform O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatii Evya San S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica aceasta decizie si a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, de la data primirii produsului/produselor. Societatea Evya San S.R.L. are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractilui de catre cumparator, contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

Prin urmare, consumatorul are dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor, sa notifice in scris societatea Evya San S.R.L. printr-un e-mail transmis la adresa de e-mail info@teraplus.ro, decizia de a renunta la produs/produsele comandate. Pentru a va usura returnarea produsului/produselor puteti completa formularul de retur de pe site.

De la data instiintarii noastre, aveti obligatia ca in maxim 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei de renuntare la produs/produse, sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Judet Brasov, Oras Brasov, Str. Zizinului, 106A.

Pentru returul integral, in cazul in care clientul returneaza toata comanda, Societatea Evya San S.R.L. va returna costul produselor returnate si a taxei de expeditie, in maxim 7 zile calendaristice de la data receptionarii acestor produse de la client.

Pentru returul partial, in cazul in care clientul returneaza partial si pastreaza unul sau mai multe produse, Societatea Evya San S.R.L. va returna costul produsului/produselor returnate  fara sa returneze si taxa de transport pentru expeditie, in maxim 7 zile calendaristice de la data receptionarii acestor produse de la client. Costul generat de trimiterea returului catre furnizor va fi suportat de cumparator.

Costul produsului/produselor returnate va fi virat in contul bancar desemnat de client, de aceea va rugam ca in cazul in care nu folositi formularul de retur de pe site si ne transmiteti decizia de returnare a produselor pe e-mail, sa completati e-mailul cu urmatoarele date: Numarul de factura la care se doreste returnarea, produsele pe care doriti sa le returnati si numarul de cont bancar in care doriti sa se vireze contravaloarea produselor returnate.

Conditii ce nu fac obiectul returului

Un produs nu poate fi returnat in urmatoarele situatii:

 • In cazul in care prezinta semne vizibile de utilizare: este desigilat si/sau folosit. 
 • Eticheta ambalajului este deteriorata sau lipseste.
 • Nu se afla in ambalajul in care a fost achizitionat sau ambalajul este deteriorat. 
 • Nu face parte din categoria produselor returnabile.

Produse care nu fac obiectul returului:

In conformitate cu legea in vigoare, societatea Evya San S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi:

 • Suplimente alimentare: suplimentele, precum si produsele bio si naturiste (tincturi, extracte,ceaiuri, remedii naturiste, produse apicole, alimente pentru diabetici etc.) nu pot fi returnate.
 • Produse alimentare pentru copii si adulti: produsele alimentare: formulele de lapte, cereale, piureuri, seminte, fainuri, miere etc nu pot fi returnate.
 • Sport si nutritie: produsele si suplimentele (proteine, batoane energizante, vitamine etc.) nu pot fi returnate.
10. GARANTII

Toate produsele comercializate pe site-ul www.teraplus.ro. beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Această Politică stabilește politica de confidentialitate www.teraplus.ro  cu privire la:

 1. Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor;
 2. Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.
 3. Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal (așa cum sunt definite mai jos) și stabilește cerințele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu caracter sensibil – de asemenea, definite mai jos).

Definiții fundamentale

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal includ orice informație prin care poate fi identificată, direct sau indirect, o persoană, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?
“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din următoarele tipuri de date: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, și sunt câteodată numite “date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea?
“Prelucrarea” are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.

Ce este o persoană vizată?
Pentru scopul acestei Politici, o “persoană vizată” este o persoană în viață despre care Teraplus prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimțământul?
“Consimțământul” unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in. În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

Teraplus.ro colecteaza date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca www.teraplus.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Client are dreptul de a obtine de la www.teraplus.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul www.teraplus.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor www.teraplus.ro, Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către www.teraplus.ro în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre www.teraplus.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei www.teraplus.ro date cu caracter personal.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre www.teraplus.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre www.teraplus.ro a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2,  Membrul se va adresa www.teraplus.ro, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

www.teraplus.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate www.teraplus.ro se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Membru exclusiv pe site. www.teraplus.ro nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

www.teraplus.ro se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre www.teraplus.ro are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

www.teraplus.ro garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

www.teraplus.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

12. POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR
1. Politica de utilizare Cookie-uri 

Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. Evyasan S.R.L

2. Cookie-urile

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox)

3. Cookie-urile la ce sunt folosite

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin dezvoltarea oplima a site-ului cu privere la serviciile si experienta utlizatorilor.

4. Tipuri de Cookie-uri

Exista doua tipuri de Cookie-uri:

 1. sesiune
 2. fixe

Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

5. Modul de intrabuitare a Cooki-urilor

Vizata pe site-ul www.teraplus.ro poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
6. Cookie-urile si datele personale

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Cookie-uri  3rd party

Cookie-urile folosite de Teraplus.ro (proprii sau de la terti) sunt: Google Analytics, Google Adwords, Facebook Login, Globessl, Pinterest, Profitshare, Twitter, Mailchimp si altii.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: google.com, facebook.com, twitter.com, plus.google.com si altii.

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor pot face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

8. Stergerea Cookie-urilor 

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului folosit.

9. Importanta cookie-urilor pentru Interenet

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
10. Tipuri de cookie

Cookie-uri Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.

Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

 • Consimtamant afisare cookies – Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
 • Login cont – Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
 • Cosul de cumparaturi – Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Ascundere mesaje – Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-uri Preferinte

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

 • Ordonare produse – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
 • Afisare listing – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
 • Numar produse per pagina – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina

Cookie-uri Statistici

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

 • Referral (ref) – Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
 • Analytics – Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
 • Experimente – Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului

Cookie-uri Marketing

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

11. Servicii terte folosite

Cookie-uri Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.

Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

 • Consimtamant afisare cookies – Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
 • Login cont – Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
 • Cosul de cumparaturi – Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Ascundere mesaje – Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-uri Preferinte

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

 • Ordonare produse – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
 • Afisare listing – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
 • Numar produse per pagina – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina

Cookie-uri Statistici

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

 • Referral (ref) – Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
 • Analytics – Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
 • Experimente – Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului

Cookie-uri Marketing

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Exemple cookies setate de Teraplus.ro:

13. SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0738 491 815  sau pe email la info@teraplus.ro.

Orice conflict apărut între S.C. EVYA SAN S.R.L și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. S.C. EVYA SAN S.R.L se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

14. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.TERAPLUS.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.TERAPLUS.RO  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.TERAPLUS.RO  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

15. LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre www.teraplus.ro Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Client si www.teraplus.ro se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si www.teraplus.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul teraplus.ro, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

16. GARANTIA DE CONFORMITATE

S.C. EVYA SAN S.R.L are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.teraplus.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre Teraplus.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Vegis.ro se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de consumator. Fac exceptie produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, caz în care termenul de garanție se reduce la această durată.

17. DISPOZITII FINALE

TERAPLUS.RO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut cu notificarea prealabila a Clientului, acesta urmand a-si exprima acordul asupra modificarilor, in cel mult 3 zile. In cazul in care clientul/membrul nu isi exprima acordul/dezacordul asupra modificarilor, in interiorul termenului de 3 zile, se va interpreta ca acesta si-a exprimat tacit acordul asupra tuturor modificarilor intervenite asupra prezentelor termeni si conditii.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, TERAPLUS.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Teraplus.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.